HumbookFest2018: Třetí zahraniční autorka, vstupenky a program

Třikrát hurá! Aneb Humbooku se povedlo na poslední chvíli získat třetího zahraničního hosta a je jím autorka série DIMILY, Estelle Maskame. Letošní HumbookFest bude tedy nakonec proložen i trochou té romantiky v podobě bestsellerové a velmi kladně hodnocené contemporary romance. Doporučuji sledovat autorku na instagramu a kouknout na její videa na YouTube. A když už jsme u toho YouTube, chybět nebude ani velice oblíbený Kovy!

Do prodeje se, již v nejbližší době, dostávají i vstupenky a jako minulý rok, tak i letos budou k dostání dva druhy. Buď si můžete zakoupit základní vstupné a nebo VIP vstupenku, která obsahuje humbook tašku s reading copy, zápisníkem Presco a dalšími věcmi od sponzorů festivalu. Ovšem letos bude výjimka a pro podpis zahraničních autorek si budete moci dojít pouze se zakoupenou VIP vstupenkou. Vím, že se to možná někomu může zdát přehnané, ale realita je taková, že se nejedná o nějakou ojedinělou inovaci pro náš český rybníček. V zahraničí je zcela běžné, že na autogramiády se kupují vstupenky a bohužel, agenti autorek si na dané zvyklosti potrpí. Mějte prosím proto na paměti, že získat autorku pro festival není jen tak a pořadatelé festivalu vynaložili velké úsilí aby autorky získali.

Čeští autoři budou podepisovat hned po ukončení svých besed a to bez omezeného počtu knih k podepsání. Pro zahraniční autory pamatujte, že máte max. dvě knihy na jednoho zahraničního autora, to dává dohromady šest knih s možností k podepsání. Na stánku ale budou k dostání i již podepsané knihy k zakoupení.

Vstupenky se dají zakoupit pouze online prostřednictvím portálu TicketStream. Na místě v den konání festivalu je nebude možné zakoupit. A Pozor! Vstupenky po 31.srpnu zvednou cenu, takže moc dlouho neváhejte. Více informací o vstupenkách naleznete na oficiálních stránkách festivalu.

Oficiálně se už ví i program a máme se opravdu na co těšit! Takže začínejte plánovat a rvát si vlasy hrůzou, protože samozřejmě mě se oblíbené workshopy a besedy překrývají T.T


Komentáře

  1. Jsem moc ráda za 3. autorku. Leth Bardugo mi moc mrzí ale zas by to bylo moc o fantazii a nebo distopii. Přijde mi to vyrovnaný jak předchozím roce :) Takže se na humbook o něco víc těším! Lístek už mám koupený a docela jsem koukala jak se to rychle vyprodalo.

    All About Candys Life

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Popular Posts